top of page

KIPAANHANGWAGENS

Bouwpuin, tuinafval, zand, grind: met kipwagens knapt u het vuilste en zwaarste werk op in een handomdraai. Kippers zijn niet voor niets de Brabantse trekpaarden onder de aanhangwagens. Ladingen tot 3500 kg, ruw en modderig terrein, extreme weers- en werkomstandigheden: kippers kunnen het probleemloos aan. Een kipper wordt gekenmerkt door de wielen die zich onder de bak bevinden in plaats van ernaast. Hierdoor kan de bak ten volle benut worden en kan er ook zijwaarts geladen worden.

Verder is een kipper aanhangwagen uitgerust met een manuele of elektrische pomp onder de laadvloed om de aanhangwagen te laten kippen. Hierbij kan u kiezen tussen achterwaarts (het meest voorkomende) of driezijdig kippen. Bovendien zijn er verschillende opties waarmee een kipper verder kan uitgerust worden zoals loofrekken, een dubbele rij aluminium, een huif, aanhangernet of vlakzeil. We bieden kwaliteitsvolle kippers aan van de gekende merken Brian James, BW trailers, Eduard en Anssems.

Brian James logo
BW Trailers logo
Anssems logo
Eduard trailers logo

ONGEREMD

Ongeremde kipper BW.JPG

ONGEREMDE KIPPER EDUARD

GEREMD

KIPPER AANHANGWAGENS: PUUR WERKPLEZIER

Met kippers wordt elk werk een fluitje van een cent. De metalen opzetborden verhinderen dat uw lading van de aanhangwagen schuift. Zelfs voor laden met de grootste grijpkranen draaien ze hun hand niet om. Lossen? Met een kipper legt u de lading precies waar u ze hebben wilt. Schoonmaken? Door de stalen bodem en aluminium wanden van onze kipwagens doet u dat in een wip.

DSC_0161.jpg

OPTIES, OPTIES, OPTIES

Omdat kippers werkpaarden zijn, staat gebruiksgemak voorop. Deze opties maken uw job een heel stuk aangenamer:

geïntegreerde oprijplaten

met of zonder rem

achterwaarts, links en rechts kippend (driezijdig)

manuele bediening

huif

verlaagde vloer om gemakkelijker te laden en lossen

VOOR AL UW KIPPERS IS ER ÉÉN ADRES.

Auman aanhangwagens uit Lokeren.Wilt u meer weten over onze kipwagens?
Wij bezorgen u met plezier informatie over onze bakaanhangwagens.

bottom of page