top of page

RUIM AANBOD PAARDENSTALLEN

EEN STAL VOOR ELKE WEIDE

Bent u op zoek naar een eenvoudige en goedkope manier om uw dieren te beschermen tegen weer en wind? De verplaatsbare paardenstallen van Auman Dirk in Lokeren (Oost-Vlaanderen), bieden uw dier de thuis die het verdient in elke tuin of wei. De enkele of dubbele stallen worden in zijn geheel vervoerd op de vrachtwagen en met een kraan geplaatst waar de klant een ondergrond heeft klaar gemaakt.

STEVIGE EN STABIELE PAARDENBOXEN

Wat stevigheid en stabiliteit betreft, hoeven een mobiele paardenstallen in geen enkel opzicht onder te doen voor vaste paardenstallen. Het geheel kan ook verankerd worden in de grond en de wanden bestaan uit een gegalvaniseerd frame bekleed met houten platen langs de binnenzijde en staalplaten aan de buitenzijde. De paardenstallen beschikken over een geïsoleerd dak en luifel met goot en afvoerpijp. Elke box krijgt een schuifdeur en een eigen voederbak. Sinds kort hebben wij ook ministallen en -schuilhokken in ons gamma.

Om de weideafrastering compleet te maken biedt Auman ook gegalvaniseerde weidehekkens aan in verschillende afmetingen. Bent u geïnteresseerd in de paardenstallen in containersysteem? Neem contact met ons op!

BUDGETVRIENDELIJKE VERPLAATSBARE PAARDENSTALLEN

Voor wie het iets minder luxueus mag, zijn de verplaatsbare schuilhokken beslist een aanrader. Deze handige containersystemen bestaan uit drie wanden waar de dieren ook voldoende beschutting krijgen.

PS: Voor de doe- het- zelvers zijn binnenboxen en buitenstallen in bouwpakket verkrijgbaar. Wenst u een bodem in uw paardenstal? Wij verkopen ook bodemplaten/ steenschotten in hardhout, geschikt voor de ondergrond van uw stal.

Geïnteresseerd? Contacteer ons gerust!

VOOR AL UW PAARDENSTALLEN IS ER ÉÉN ADRES.

Auman aanhangwagens uit Lokeren.Wilt u meer weten over onze paardenstallen?
Wij bezorgen u met plezier informatie over onze paardenstallen.

bottom of page