top of page

RUIMSTE AANBOD PAARDENKOETSEN
VINDT U IN OOST-VLAANDEREN

PURE NOSTALGIE

De paardenkoetsen van Dirk Auman in Lokeren zijn één brok nostalgie: de rijtuigen ademen sfeer uit van lang vervlogen tijden waarin ritjes met paard en kar tot de dagelijkse realiteit behoorden. De koetsen combineren een tijdloze charme en schoonheid met hedendaagse innovaties die garant staan voor een optimaal comfort en jarenlang rijplezier.

In het rustieke koetsenhuis heeft Auman steeds ettelijke modellen in voorraad voor zowel shetlanders, pony’s, haflingers en grote paarden. Alle paardenkoetsen kunnen gemaakt worden volgens de specificaties van de klant en zijn voorzien van enkelspan en dubbelspan.

RIJTUIGEN VOOR IEDERE PAARDENLIEFHEBBER

De sierlijke, comfortabele wagonettes zijn geknipt voor liefhebbers van ontspannende tochtjes, stijlvolle presentaties en dressuur. De marathonkoetsen lenen zich uitstekend voor ruigere natuurtochten maar zijn ook bestemd voor professionele menwedstrijden.

Voor de liefhebbers is er een assortiment jachtkoetsen, trouwkoetsen en huifkarren. Auman verzorgt ook alle mogelijke herstellingen en aanpassingen aan paardenkoetsen. Zin om de sfeer op te snuiven? U bent altijd welkom in Lokeren om een kijkje te komen nemen in het fantastische koetsenhuis.

VOOR AL UW PAARDENKOETSEN IS ER ÉÉN ADRES.

Auman aanhangwagens uit Lokeren.Wilt u meer weten over onze paardenkoetsen?
Wij bezorgen u met plezier informatie over onze paardenkoetsen.

bottom of page