top of page
  • Auman Dirk

Aanhangwagens van topkwaliteit

Auman Dirk is dé verdeler van Hulco aanhangwagens in Lokeren. Hulco staat borg voor topkwaliteit en precisie.


Hulco kan elke klus aan

Hulco Trailers ontwikkelt en produceert aanhangwagens voor de professionele markt die intensief gebruikt kunnen worden.


Hulco machinetransporters, plateaus en autotransporters zijn voorzien van een extreem sterke chassis en een goede wegligging. Dit zijn kwaliteiten van groot belang bij het transporteren van uw werkmaterialen. Wij bieden een waaier aan transportmogelijkheden.


De Carax multitransporter is één van de topmodellen in ons gamma. Deze multitransporter is leverbaar in 6 modellen en kan zowel grote SUV’s en 4x4 terreinwagens als bestelauto’s en bedrijfswagens vervoeren. Daarnaast zijn we bij Auman Dirk ook verdeler van Hulco plateauwagens die geschikt zijn voor zeer zwaar en intensief gebruik dankzij hun robuuste chassis. Doordat de laadvloer aan drie zijdes uitermate goed bereikbaar is, kan je met een heftruck overal gemakkelijk aan.


De Terrax machinetransporter is de uitgelezen oplossing voor het transport van hoogwerkers, schaarliften, shovels en mobiele graafmachines. Dankzij de lage laadvloer, het ijzersterk chassis, de brede oprijklep met baksteun en de goede wendbaarheid staat de Terrax garant voor duurzaamheid en tijdbesparing. Personaliseer uw Hulco aanhangwagen met onze Hulco accessoires die uiterst gemakkelijk te monteren zijn.


Opperste degelijkheid en precisie


Geholpen door geïnnoveerde, high-tech lasrobots en verschillende lasersnijmachines, staat Hulco Trailers borg voor de productie van constante kwaliteit en uiterste nauwkeurigheid. Elke Hulco aanhangwagen is een staaltje van doorgedreven innovatie en topkwaliteit die u het leven op de werkvloer gemakkelijker maakt.


Elk Hulco chassis is volbad thermisch gegalvaniseerd en voorzien van een ijzersterke constructie om de duurzaamheid te maximaliseren. Zowel de buiten- als binnenkant van de profielen krijgen een zinklaag coating.


De assemblagelijn bij de Hulco fabrikant is onderhevig aan een stappenplan om de maximale kwaliteit te kunnen garanderen. Elke Hulco aanhangwagen, plateauwagen en autotransporter wordt aan een strenge controle onderworpen voordat het de fabriek verlaat. Zo kan u erop vertrouwen dat een Hulco aanhangwagen gegarandeerd aan uw professionele eisen zal voldoen.


Bezoek onze website en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!149 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page