top of page
  • Auman Dirk

OPENDEURWEEKEND 2 & 3 APRIL 2022 bij Auman Aanhangwagens

Kom langs en ontdek onze modellen op stock


Eindelijk is het weer zover. Na 2 jaar waarin corona vaak de spelbreker was, mogen we, als alles gunstig blijft evolueren, opnieuw de deuren opengooien en u van harte en in levende lijve verwelkomen. Daar kijken wij alvast enorm naar uit! Neem uw agenda dus bij de hand en noteer alvast 2 & 3 april 2022, want op die dagen kunt u bij ons terecht om ons aanbod aanhangwagens en paardentrailers te bekijken. Wij hebben verschillende modellen op stock van de beste merken, zoals BW Trailers, Brian James, Hulco, Humbaur en Eduard.


Tijdens onze opendeurdagen staan wij u graag te woord om meer uitleg te geven over ons uitgebreid assortiment en bijhorende diensten. Auman heeft immers nog heel wat meer te bieden. Koelwagens, machineladers, paardenboxen, ministallen, schuilhokken… we hebben het allemaal. Of kom misschien eens wegdromen bij de aanblik van onze nostalgische paardenkoetsen in ons prachtige koetshuis. Wij verenigen modern comfort en veiligheid met authentieke charme.Lekkers van Mon Bijou Foodtruck


We hebben met z’n allen lang genoeg moeten wachten om nog eens gezellig samen te zijn, dus natuurlijk willen we van deze opendeurdagen een groot feest maken. Bij een feest kan spijs en drank uiteraard niet ontbreken. Terwijl u al het fraais bekijkt dat Auman te bieden heeft, geniet u dus van een lekker drankje en een zoete versnapering van de Mon Bijou Foodtruck, de omgebouwde Citroën HY uit de jaren 60, die heerlijkheden levert in een gemoedelijke retrosfeer.


Vergeet trouwens ook niet dat Auman u ook verder helpt met herstelling en onderhoud én dat wij bovendien ook aanhangwagens helemaal op maat kunnen laten maken.


Hoop samen met ons op goed weer en kom zeker langs op 2 & 3 april bij Auman Aanhangwagens op de Gentse Steenweg in Lokeren, telkens tussen 10u en 18u. U bereikt ons het makkelijkste via de E17, afrit Lokeren. Zo blijft u uit de buurt van de werken in Zeveneken.

96 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

תגובות


bottom of page