top of page
  • Auman Dirk

De nieuwe modellen kippers van Brian James: een stap hogerop

Aanhangwagens Auman stelt graag zijn nieuwe Brian James-kippers aan u voor. Deze aanhangwagens beschikken over enkele nieuwigheden, zoals o.a. de beschikbaarheid van zijborden in meerdere kleuren, ledverlichting, 2 hydraulische kipcilinders en combi robuuste loofrekken.


Wat is er nieuw aan de trailers van Brian James?


De meest recente Tippers komen met een hele reeks nieuwe eigenschappen. Naast de beschikbaarheid in zwart, rood, antraciet, geel en blauw, behouden de nieuwe modellen kippers van Brian James ook het robuuste design van zijn voorganger, en beschikken de nieuwe modellen nu over een “Click & Clamp”-systeem met zelfregelende steunen. Ook zijn deze nieuwe modellen met 2 meter ietsje breder dan het vorige model (1,95m).


Ook de Brian James trailers beschikken over het innovatieve "Click & Clamp"-systeem. Het design van dit systeem dient om een maximale stijfheid te garanderen en om een snelle en eenvoudige montage en demontage te hanteren van een uitgebreide reeks optionele zijborden en accessoires. De zelfregelende vergrendelingssteunen en de vast te klemmen zijborden verzekeren een ratelvrije sleepervaring.


Investeer nu en profiteer nog van de investeringsaftrek tijdens deze laatste maanden van 2022


Bent u dit jaar nog steeds van plan om te investeren in een kipper met oprijplaten en/of trailers van Brian James? Dan raden we u aan dit tijdig te doen voor de afloop van de investeringsaftrek. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn we de topverdelers van kippers van Brian James in Vlaanderen. Als geen ander weten we wat deze investering voor u kan betekenen. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen.


Heeft u nog bijkomende vragen over aanhangwagens en kippers? Neem dan zeker contact met ons op en we helpen u graag verder!


40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page