top of page
  • Auman Dirk

Go-Getter aanhangwagens van Hulco

Aanhangwagens voor professionals

Als professional gaat u graag goed voorbereid op pad. Zo wilt u uw spullen veilig en comfortabel vervoeren. Het is immers belangrijk om op tijd én met al uw waardevolle benodigdheden in goede conditie bij de klant aan te komen. Bij Dirk Auman uit Lokeren verkopen we daarom verschillende soorten aanhangwagens. Een van onze nieuwste modellen is de Go-Getter van Hulco.


Dankzij deze aanhangwagens levert u dag in en dag uit kwaliteitswerk. De aanhangwagens zijn praktisch in gebruik en hebben een opvallend design. Zo zien niet alleen uw klanten, maar ook potentiële klanten u niet over het hoofd! Anders dan bij de standaarduitvoering van Hulco heeft de Go-Getter een zwarte body, ledverlichting en zwarte velgen. De Medax en Carax worden geleverd inclusief handige opbergkist. De Go-Getter is een aanrader voor professionals die ambitieus zijn, kwaliteit waarderen, van aanpakken weten en recht op hun doel af gaan.Carax, Medax en Terrax Go-Getter

De Go-Getter is verkrijgbaar in verschillende modellen en uitvoeringen. Het verschil zit hem onder andere in het gewicht en het aantal assen. Het team van Dirk Auman geeft u graag een persoonlijk advies over welke aanhangwagen het beste bij u en uw bedrijf past.

Zo is de Carax een extreem sterke multitransporter die geschikt is voor verschillende werkzaamheden. De Medax is robuust en biedt een zeer goede vloerondersteuning. De Terrax is een klasse apart die ideaal is voor het vervoeren van onder andere hoogwerkers, shovels, schaarliften en mobiele graafmachines. Alle Go-Getter aanhangwagens worden volledig gemonteerd geleverd. U hoeft dus zelf geen aanpassingen meer te doen en kunt binnen de kortste keren aan de slag! Goed om te weten: bij Dirk Auman verkopen we niet alleen aanhangwagens, we nemen ook het onderhoud en herstel voor onze rekening.


Wilt u er meer over weten? Dirk Auman staat u graag te woord.

133 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page