top of page
  • Auman Dirk

Nieuw merk aanhangwagen “Variant” uit Denemarken!

Heeft u een betrouwbare en veelzijdige aanhangwagen nodig? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Auman aanhangwagens, gevestigd in Lokeren, is trots om u ons nieuw merk aan te kondigen: Variant uit Denemarken. In deze blogpost willen we u graag meer vertellen over dit fantastische merk en waarom het de perfecte keuze is voor al uw transportbehoeften.


De ideale aanhangwagen

Variant is een nieuw merk aanhangwagens dat bekend staat om zijn uitstekende kwaliteit en innovatieve functies. Variant is vooral sterk in paraboolvering. Deze geavanceerde technologie zorgt voor een soepele en stabiele rit, zelfs op ruw terrein. Het maakt niet uit wat u wilt vervoeren, Variant heeft de perfecte aanhangwagen voor u.


Auman is één van de weinige verdelers van Variant in België. Sinds maart hebben we een uitgebreid assortiment aan Variant aanhangwagens op voorraad. Of u nu een kipper, machinelader, autotransporter, multitransporter of koelwagen nodig heeft, wij hebben het allemaal. Onze aanhangwagens zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan de strengste normen en eisen.


De voordelen van de Variant kipper

Laten we eens wat dieper ingaan op de voordelen van de Variant kipper. Deze aanhangwagen is standaard uitgerust met paraboolvering, wat zorgt voor een comfortabele en veilige rit, zelfs met zware ladingen. De gegalvaniseerde bodem van 3 mm dikke staalplaat zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.

 

U hoeft zich geen zorgen te maken over houtrot of beschadigingen. De kipper is ook voorzien van een elektrisch kipsysteem met batterij, batterijlader en batterijslot, waardoor het bedienen van de aanhangwagen snel en eenvoudig is. Daarnaast is er een noodhandpomp voor noodgevallen en een slede voor oprijrampen, waardoor het laden en lossen van uw goederen gemakkelijk wordt.


Om ervoor te zorgen dat de Variant kipper klaar is voor alle terreinen is deze uitgerust met off-road banden. Of u nu op de weg bent of off-road avonturen beleeft, u kunt vertrouwen op de stabiliteit en grip van deze banden. Daarnaast is de kipper voorzien van ledverlichting, wat zorgt voor een uitstekende zichtbaarheid, zelfs bij slechte weersomstandigheden.

De stalen opbouw van de aanhangwagen is zeer robuust en biedt extra bescherming voor uw lading.Breng ons een bezoek

Bent u klaar om kennis te maken met de Variant aanhangwagens? Bezoek dan onze showroom in Lokeren en ontdek zelf de kwaliteit en veelzijdigheid van deze geweldige aanhangwagens. Ons vriendelijke en deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page